sillä lailla!   Niin se kesä vierähti! Nyt ehkä kirjaan ja näytän enemmän tai vähemmän ylpeänä kesän aikaansaannokset.  Ehkä myös selittyy se, miksi edellinen kirjoitus on tehty toukokuussa...  Katsokaa nyt kuvia ekasta postauksistani.  En ole määrätietoisesti älynnyt käydä ottamassa kuvia samoista kuvakulmista, mutta osa pihaa on kyllä muuttunut hyvinkin radikaalisti!image.jpg                            Iceberg- köynösruusu, Plantagenin alennuslavalta, pääsi kiipeilemään kuistinreunaa, New Dawnin kanssa.image.jpgmyöskin upea sininen Ritarinkannnus oli kesän ilonamme!  Toivon todella, että se talvehtii hyvin!  Toki, keräsin myös siemenet talteen!image.jpg                        innostuin myös betonin valamisesta!  Tässä tulossa Japanilaisen lyhlyhtyosa.  Ei kyllä heti uskoisi, mutta tuonnemmaksi yritän paiskata kuvan valmiista hökötyksestä... jopa Herra Mieheni hyväksyi tekeleeni, ja sanoi että niitä VOI tehdä lisää...     image.jpg                        nämä eivät ehkä, ainakaan tänä vuonna vielä, liity puutarhan hoitoon, mutta mieluisa löytö maaseutu torilta ostetuista valkosipuleista!  Saatiin ensi kevään istukkaat samaan rahaan!  Näitä nyt säilötään jääkaapissa, kunnes lykätään multaan, ja odotetaan muhkeita kynsilaukkoja ensi kesäksi!                                                                                                        image.jpg    pionin siemeniä!  Mitä näille tehdään???  Ilmeisesti Kuolan Pionista!  Muut ei kai lisäänny niin helposti siemenistä!  tietääkö joku??image.jpg                       tämä nyt on sitten ollut osa kesän urakkaa, ja jatkoa niille betonitöille!  eli kehittelin tuollaisen kukkakuvion... idean kyllä ryöväsin Pinterestistä.image.jpg                       Civikin peräluukkuun mahtuu paljon!  Terhi antoi minulle evakkoon taimia.. jotka ovat aivan ihania! mm.  Magnolia, jota olen haikaillut jo kauan!  ihanaa kevään odottelua... selviääkö hengissä?image.jpg  The Saalisimage.jpg                        Tässäpä tuo meidän etuseinämä on , magnolioineen!image.jpg                      Sama hiukan kauempaa, että näkyy kokonaisuus.. tosin näkyy epäjärjestyskin, mutta...  hiukan on laatoitus kesken, ja työn alla, mutta ei se haittaa, ainakaan minua.  Ja naapureista ei väliä, ja jos jotakuta perheestä ahdistaa, ei , kun hommiin!image.jpg                          näihin olisi tarkoitus laittaa kanervia tms. syysistutusta.  tai vaikka vain ulkotuli!  Ellei sitten roihahda tuleen koko systeemi!

Mutta sellaista... Koitetaan nyt aktivoitua.. Syksyn aikana, puhumattakaan talvesta, on taas aikaa istua ja haaveilla...

AI, niin! Se japanilainen lyhty!

 image.jpg

siis oikeesti!! mä en oo mikään nörtti!  Mä en saa millään tota kuvaa käännettyä!  vaikka kovasti olis tahtoa!  joten , kallistakaa päätänne!! ;)