Odottaa , ja odottaa! arvatkaa kiinnostaako?? No, ei!   olen hullun lailla kylvänyt laatiokoihin  kaikenlaista.. osa itää osa,ilmeisesti, ei.  Mokomat!! (Kyllä minä niin mieleni pahoitan..)

Innolla odotan Tyrin puutarhamarkkinoita, joissa tulee niiiiiin karkaamaan mopo käsistä!  Menemme sinne Terhin kanssa...  ahmin nyt kaikki kertomukset, mitä netistä tuosta tapahtumasta löydän!! Kertokaa hyvät ihmiset lisää!  Mitä kannattaa ostaa?  tuskin tarkalleen ottaen maltan odottaa!!

mutta koska odottaa täytyy, on ikkunalautani käytännössä joka suuntaan tälläinen:

viljelm%C3%A4t.jpg

ikkunat ovat täynnä tälläisiä "kerrostaloja", ja innolla sumuttelen niitä, jotte edes jotain olisi istutettavaksi!!

itänyt on mm. unikoita, salkoruusu, ritarinkannus, sormustinkukka ja ainakin yksi sellainen kukka, jonka nimen olen autuaasti unohtanut!  Tietysti viisaana ihmisenä merkitsin paperille nimen, mutta innokas sumutus oli levittänyt tussin.  joten.. saa nähdä!

tämän kevään antia vanhastaan, meidän puutarhassa :

sinivuokot.jpg

ihanat sinivuokot, jotka ovat vallanneet länsiseinän!

kev%C3%A4t%20k%C3%B6yn%C3%B6skuusama.jpg

tuoksuköynöskuusama, joka unelmissani kiipeää rappupieltä, ja tuoksuu huumaavalta!  Se on mielestäni aika optimistinen, kun on jo noin isossa lehdessä!!

kev%C3%A4t%20k%C3%B6yn%C3%B6shortensia.j

sillä on uljas kaveri.  Seinustaa kiipeää myös nuori köynöshortensia, jonka vanhenemista odotan innolla!  Se on kaunis kasvi!

kukkapenkitk%C3%B6.jpg

Tämä ei ole tämänpäivän stonehenge, vaan hahmottelua kukkapenkille!  Herra Mieheni kyllä välittömästi huomautti, ettei kukkapenkit voi tulla keskelle ajotietä!  No, eihän ne tietysti tulekaan!  Ajotie EI mene kohta enää tästä!!  Ja juu.. tämä on vasta hahmotelmaa!!  joten älköön kukaan siellä hermostuko!  Tuleeko hyvä??  käytänkö noita vanhoja tiiliä, vai...

ruusu%202.jpg

tämä ruusu on Teille, jotka olette jaksaneet lukea loppuun asti!  Huomasin, että joku on jopa käynyt katsomassa täällä!  Hienoa!! 

ulkona on ankea ilma!  Mutta sade tarvitaan, joten kestetään! Sateen ropistessa vanhalle tiilikatolle,  tarjoan teille kupillisen Matcha-teetä:kupillinen%20matchaa%3F.jpg

lisää vain vesi!!   ja sekoita kunnolla!

 Odotellaan nyt sitten!  Eihän tässä mikään auta!